Pentru că ne pasă!

Ne-am dedicat ultimii 12 ani pentru a aduce pe piața din Timișoara cele mai performante servicii de radiologie dentară digitală. Dorim din toată inima ca pacienții care ne trec pragul să beneficieze de cea mai plăcută, sigură și rapidă experiență.


radiologie dentara

Ne folosim o mare parte din timp investind în cercetare, pentru a găsi cele mai performante soluții și aparate, dar și pentru a perfecționa personalul care efectuează investigațiile dumneavoastră. Singura cale pe care o cunoaștem este performanța. De aceea, puteți apela oricând cu încredere la noi, știind că veți primi servicii și produse de cea mai înaltă calitate. Aceasta este promisiunea pe care am făcut-o față de dumneavoastră din prima zi, de la care nu ne abatem.


Cine suntem?

Cabinetul de radiologie dentară digitală ce a reușit să ajungă la rezultate deosebite prin seriozitate, profesionalism și dezvoltare profesională continuă.

Ce facem?

Ne adaptăm cerințelor medicilor prin inovație și precizie. Oferim un flux complet de servicii dentare digitale începând de la planificare, până la realizarea lucrărilor protetice finale.

Ce ne face diferiți?

Dorința de a performa continuu. Pentru a găsi mereu cele mai bune soluții și cea mai performantă aparatură, ne dedicăm o mare parte din timp cercetării.


DentaVis – Radiologie și imagistică dentară digitală

Cu o tradiție de peste 12 ani pe piața din Timișoara, Centrele de Radiologie Dentară Digitală DentaVis s-au remarcat prin calitatea serviciilor, cea mai performantă aparatură, profesionalism, personal calificat și prietenos și o ambianță plăcută și familială.
Siguranța, sănătatea și mulțumirea pacienților noștri este o prioritate, de aceea am ales să lucrăm cu aparate performante, cu cea mai mică doză de radiații (cu 90% mai redusă decât în cazul echipamentului radiologic convențional).
Gama largă de servicii oferă medicilor colaboratori posibilitatea de a lucra cu investigații diversificate și de calitate, de a avea acuratețe în diagnosticare și tratament, toate acestea fiind un avantaj atât pentru medic, cât și pentru pacient. Recent am lansat o serie de servicii avangardiste reprezentate de ghiduri chirurgicale, modele dentare imprimate 3D, gutiere invizibile, acestea fiind produse in house.
Pentru a fi mai aproape de pacienți și de medici, ne puteți contacta în oricare din locațiile noastre, cabinetele fiind dotate cu aceeași aparatură, inclusiv 4 computere tomograf 3D CBCT.


Echipa medicală

Sopterean Cătălin
Manager Tehnic

Rus Tabita
Manager Medical

Macavei Loredana
Marketing Manager

Rus Amelia
Manager Centru DentaVis 1

Damoc Alexandra
Manager Centru DentaVis 2

Vaidean Adrian
Manager Centru DentaVis 3

Popa Madalina
Manager Centru DentaVis 4

error: Continutul acestui website este protejat!