Ghid implant


Un ghid implant este o structură inovativă printată 3D, realizată cu ajutorul programelor de proiectare medicale. Ghidurile oferă o exactitate maximă în inserarea implantului. Planificarea digitală oferă posibilitatea unei estetici sporite a coroanei precum și a unei intervenții mult reduse ca durată.


ghid implant


Predictibil și sigur


Durata intervenției mult redusă

Prezis exactitate maximă la inserare

Estetica coroanelor mult îmbunătățită

Eliminarea cheltuielilor neprevăzute


Planificare digitală


Tipuri de ghid implant

Cu ghidul implant, aveți siguranța că inserați implantul pacientului într-o poziție corectă. Acesta se potrivește perfect pe conturul dinților și a gingiei, fiind perforat în locul unde urmează să fie inserat implantul dentar și evitând pericolul atingerii structurilor sensibile. Are o marjă de eroare de 1 mm și maxim 3 grade ale unghiului de inserare. Această precizie este aproape imposibil de obținut în timpul intervenției, fără ghidul chirurgical de implant.


Suport dentar


Suport muconazal


Suport osos


Suport dento-mucozal


Ghid chirurgical de implant – mai multă precizie pentru un implant corect

Ghidul chirurgical de implant este predictibil și sigur. Fiind planificat digital, acesta oferă o precizie maximă și elimină eroarea umană. Datorită beneficiilor multiple a devenit un element crucial în succesul unui implant dentar. Mai mult de atât, el reprezintă un confort sporit pentru pacient. Folosind ghidul chirurgical de implant, transformați procedura într-una mai puțin invazivă și mai puțin dureroasă, iar timpul de vindecare este mult mai scurt.


Întrebări frecvente

Ghidurile chirurgicale sunt dispozitive medicale care au rol de șablon în procesul inserare al implantului dentar.

Deși există mai multe măsuri de siguranță pe care medicul le poate lua pentru a insera un implant dentar, există șansa ca implantul sa fie plasat inexact. Ghidul chirugical oferă precizie maximă poziția optimă și adancimea deplasare a unui implant dentar.

Pentru a obține un ghid chirurgical este nevoie de un 3D CBCT Total și un scan intraoral.

Ghidul chirurgical oferă avantaje importante. Permite o planificare a intervenției chirurgicale, astfel încât medicul știe cu precizie, înainte să înceapă să opereze, unde și cât de adânc trebuie să insere implantul. Poziționarea precisă a implanutlui reduce timpul intervenției, costurile și oferă o estetică sporită a lucrării dentare.

error: Continutul acestui website este protejat!