Clear Aligners aparatul dental invizibil


Clear Aligner este un sistem transparent de îndreptare a dinților, dedicat cazurilor ortodontice minore, creat de noi, în Timișoara. Datorită folosirii celor mai noi tehnologii, acesta este planificat digital, predictibil și ușor de folosit. Este un aparat detașabil, transparent, aproape imposibil de observat. Acesta funcționează cu ajutorul unor elemente din plastic dur, asemănătoare gutierelor de contenție. Este confortabil, nu provoacă iritații și poate fi dat jos în orice moment al zilei.Invizibil

Permite igiena corectă a dinților

Ușor detașabil

Predictibil

Comod

Planificare digitală


Cine poate folosi Clear Aligner?

Clear Aligner este destinat problemelor ortodontice minore, precum dinți ușor înghesuiți, distanțați sau aliniați necorespunzător. Este important să discuți cu medicul ortodont, pentru a afla care este cea mai bună soluție de tratament pentru tine.

Spațieri


Înghesuiri


Rotiri


Linie mediană ne corespunzătoare

Clear Aligner

Ce îl diferențiază de celelalte aparate?
Clear Aligner este confecționat dintr-un material confortabil, termoplastic și transparent. Prin amprentarea optică se elimină eroarea umană și riscul unei amprente greșite.


Faptul că este realizat 100% digital reduce semnificativ timpul de așteptare pentru livrarea lui. Spre deosebire de aparatele tradiționale, nu are niciun fel de restricții alimentare, pentru că nu interferează cu mâncarea.


Cum funcționează aparatul dentar Clear Aligner?

Printr-o singură consultație, se efectuează o analiză digitală complexă, prin care aparatul este planificat digital în totalitate după fiecare detaliu al dinților și mușcăturii clientului. Aliniatorii sunt proiectați și imprimați 3D și se schimbă periodic, deplasând treptat dinții către o poziție corectă. Aparatul are forma unei gutiere transparente, este ușor detașabil, iar numărul gutierelor necesare este calculat printr-o analiză AI.


Preț

Consultă-te cu medicul tău dentist pentru a vedea dacă ești eligibil pentru un tratament ortodontic Clear Aligner


Întrebări frecvente

Durata tratamentului depinde de complexitatea cazului, dar și de respectarea tratementului și recomandările medicului. Timpul mediu necesar pentru purtarea aparatului Clear Aligner este de aproximativ un an, însă, în cazuri excepționale sau dacă tratamentul nu a fost respectat în totalitate, se poate ajunge și la 2 ani.

Clear Aligner este confecționat dintr-un material confortabil și transparent și poate fi dat jos în orice moment al zilei. Spre deosebire de aparatele tradiționale, nu are niciun fel de restricții alimentare, este discret, aproape neobservabil, permite o igienă orală normală și este ușor de întreținut.

-Igienizează gutierele, folosind o periuță de dinți cu perii moi și pastă de dinți. Pentru un plus de igienizare, poți folosi și apa de gură.
– Aplici aparatul doar după ce te-ai spălat pe dinți
– Pui gutierele într-un recipient, timp de 15 minute într-un pahar cu apă și o tabletă efervescentă antibacteriană, de 3 ori pe săptămână
– Păstrezi gutierele în suportul lor, de fiecare dată când nu le folosești
– Eviți alimentele și băuturile fierbinți, atunci când le folosești

error: Continutul acestui website este protejat!