Vino în echipa DentaVis!

Suntem în permanență în căutare de colegi noi, alături de care vrem să ne creștem o echipă orientată spre evoluție și cu care ne împărțim zâmbetele de zi cu zi.

Dacă ni te alături, vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta cariera și de a lucra cu oameni profesioniști. Angajații noștri beneficiază de traininguri în cadrul firmei, susținute de asistenți bine pregătiți, cu excelente abilități de instruire.


La ce te poți aștepta dacă devii colegul nostru

Cu toții petrecem o bună parte din timp la lucru și de aceea credem că e important ca timpul petrecut să fie plăcut. La Dentavis suntem atenți cu spațiul în care lucrăm și unde ne vizitează pacienții și avem grijă să fie mereu curat și aerisit.

Respectul, comunicarea și prietenia sunt valori după care ne ghidăm atât în relația cu pacientul cât și cu colegii noștri. Avem o experiență de peste 10 ani în a lucra cu oamenii și întotdeauna am fost atenți atât la nevoile pacienților, cât și ale angajaților.

Dentavis e un business cu istorie. Suntem pe piață de 10 ani și în tot acest timp am făcut o prioritate din a învăța, a crește și a ne depăși pe noi înșine. Dacă ni te alături,  vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta cariera, alături de o echipă profesionistă, orientată către cercetare și evoluție constante. Angajații noștri beneficiază de traininguri în cadrul firmei, susținute de asistenți bine pregătiți, cu excelente abilități de instruire.

Work hard, play hard. Când muncim, muncim și dăm tot ce putem dar știm și să ne relaxăm. Ne place să petrecem timpul împreună, deseori organizăm teambuildinguri în care ne relaxăm și ne bucurăm de natură.


Te potrivești cu noi dacă…

Ai dorința și capacitatea să înveți lucruri noi, să aprofundezi cunoștințele pe care le ai deja și ești curios să afli tot ce e nou în domeniu.

Poți vorbi în engleză la nivel conversațional, pentru a le explica pacienților străini procedurile.

Ai cunoștințe de operare a unui computer. Folosim în clinicile noastre aparatură performantă și îmbunătățim continuu experiența pacienților noștri.

Ești student sau ai studii finalizate în domeniul medical (asistent medical, asistent de radiologie).

Înțelegi că relația cu pacientul merge dincolo de executarea unor manevre tehnice învățate și ai grijă să aplici asta în interacțiunile de zi cu zi.
Cum aplici?

Suntem în permanență în căutare de colegi noi și e posibil să găsești anunțul nostru de angajare pe una din platformele dedicate acestui serviciu sau chiar pe Facebook.

Pe lângă asta, ne poți trimite CV-ul tău direct pe adresa de email: marketing@dentavis.ro sau poți aplica direct aici.

Formular

    error: Continutul acestui website este protejat!